Rekonstrukce budovy Pošty

Rekonstrukce budovy Pošty
Rekonstrukce budovy Pošty

Česká pošta, s. p. připravuje rekonstrukci pošty Praha 913, Náchodská 701/95, Horní Počernice. Přípravy byly zahájeny v roce 2016 projektovou fází celé akce. Oproti původní projektové dokumentaci, kdy měla být rekonstrukce zahájena v prosinci roku 2016, však dojde k posunu zahájení rekonstrukce na první polovinu roku 2017.

V průběhu zpracovávání konečné verze projektové dokumentace (dále jen PD) a jejího schvalování včetně podrobné analýzy toho, zda budoucí stav vyhovuje všem normám, došlo k významnému navýšení kalkulace investičních prostředků.

 

K navýšení došlo v následujících položkách:

Elektro – původně pouze doplnění, dle PD nutná celková rekonstrukce.        

Zdravotechnika – původně pouze doplnění, dle PD nutná celková rekonstrukce.

Ústřední topení – původně pouze doplnění, dle PD nutná celková rekonstrukce, včetně kotelny.

Vzduchotechnika – původně neuvažováno, dle PD nutné z hygienických důvodů.

Plot u souseda – nová položka – nutná pro udělení souhlasu souseda s přístavbou.

Zřízení zasakovací galerie pro likvidaci dešťových vod – původně s ní nebylo uvažováno, požadavek PD.

Světlovody do prostorů bez oken – původně neuvažováno, bylo doplněno z hygienických důvodů

Sklo-hliníková vstupní stěna s automatickými vstupními dveřmi pro veřejnost – původně neuvažováno, zvýšení zákaznického komfortu.

 

Omlouváme se za způsobené komplikace, ale z výše uvedených důvodů dochází k posunutí termínu dokončení rekonstrukce pošty a to do konce roku 2017.