SLOVO STAROSTY

SLOVO STAROSTY
SLOVO STAROSTY

Vážení spoluobčané,

všichni si už velmi přejeme vrátit se ke každodennímu životu, tak jak jsme ho znali dřív. Tím spíš je ale potřeba vydržet, být jednotní a nepodceňovat situaci, neboť bychom na to mohli znovu všichni doplatit.

Zvlášť v těchto jarních dnech, kdy trávíme více času venku, prosím nezapomínejme na odpovědnost a solidaritu. Jistě, mnozí z vás si uvědomují, že situace je stále vážná, a nošení roušky či respirátoru ve městě berou jako samozřejmost. Přesto v ulicích Horních Počernic potkáváme i ty, kteří situaci zjevně podceňují – často to jsou teenageři a mladí lidé, ale i maminky a rodiny s dětmi. Proto na vás apeluji: Buďme soudržnější a mysleme na druhé! Všichni si přece přejeme cítit se v naší čtvrti příjemně a v bezpečí.

 

 

To se týká všech míst – včetně dětských hřišť. Naše rozhodnutí nechat je otevřená není pozvánkou k tomu, aby na nich rodiče a děti trávili maximum času, a už vůbec ne ve větším počtu. Prosím proto všechny, aby při návštěvě hřišť dodržovali celorepublikově platná pravidla pro vzájemný kontakt, včetně rozestupů a nošení chirurgických roušek či respirátorů. Pokuste se také omezit délku pobytu na hřišti tak, aby se v místě nehromadili lidé, ale spíše se tam střídali a hřiště si tak užilo co nejvíc dětí.

 

Přeji vám i v pandemické době příjemné jarní dny a krásné Velikonoce.