Moderní komunikační nástroj MUNIPOLIS Prahy 20

Moderní komunikační nástroj MUNIPOLIS Prahy 20
Moderní komunikační nástroj MUNIPOLIS Prahy 20

Vážení občané,

spustili jsme pro vás službu MUNIPOLIS, díky které od nás budete dostávat informace přímo do vašeho mobilního telefonu. Přihlaste se k odběru informací a už nikdy nezmeškáte důležité novinky a upozornění z naší městské části. Informace podle vašich zájmů vám budeme posílat e-mailem nebo jako zprávu do aplikace, popř. SMS. Služba je zdarma!

 

Co vám přihlášení do MUNIPOLIS přináší?

  • Upozornění na krizové události – odstávky energií, blížící se vichřice, dopravní uzavírky, varování před podomními prodejci, apod.
  • Novinky a důležitá upozornění z úřadu – připomenutí blížící se splatnosti vybraných místních poplatků či daní (např. místní poplatek za psa, za odkládání komunálního odpadu z nemovité věci nebo daň z nemovitých věcí), odkaz na aktuální obecní zpravodaj, úpravy úředních hodin úřadu
  • Pozvánky na kulturní, společenské a sportovní akce, pozvánky na veřejná projednání
  • Možnost vyjádřit svůj názor v online anketách
  • Mobilní aplikaci samosprávy s užitečnými funkcemi

 

V registračním procesu si sami můžete nastavit, jaké typy informací vás zajímají (např. kultura, doprava, majitelé zvířat). Doporučujeme vyplnit vaše telefonní číslo, e-mail a ulici, abychom vás mohli rychle varovat v případě nečekaných událostí (např. havárie vody, přívalové deště atd.) Vaše údaje jsou v bezpečí a v souladu s GDPR.

 

PŘIHLASTE SE K ODBĚRU INFORMACÍ: https://pocernice.munipolis.cz/registrace

 

Registrovat se můžete také prostřednictvím přiloženého registračního letáku a ten doručit na Úřad MČ Praha 20.

 

Oficiální aplikaci MUNIPOLIS naší samosprávy si můžete stáhnout přímo na App Store nebo Google Play. Poté si stačí přidat naši městskou část a budete mít informace vždy rychle po ruce.