Deratizace na území MČ Praha 20

Deratizace na území MČ Praha 20
Deratizace na území MČ Praha 20

Od začátku dubna probíhá na Městské části Praha 20 deratizace myšovitých hlodavců a to nejen ze strany MČ Praha 20, ale také Magistrátem hlavního města Prahy a společností Pražské vodovody a kanalizace a.s.. Deratizace bude probíhat ve dvou etapách a to na jaře a na podzim. Povinnost provádět deratizaci je zakotvena v § 55 a násl. zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví, ve znění pozdějších předpisů a změn. Lokality stanovené MHMP k provedení deratizace jsou uvedeny v následujícím seznamu. Pražské vodovody a kanalizace a.s. provádí deratizaci ve svých zařízeních a Městská část Praha 20, Odborem místního hospodářství provádí mimo jiné deratizaci na veřejných plochách např. v ulicích Pavlišovská, Jizbická, Jívanská, Běchorská, Běluňská, Křovinovo náměstí, Františka Černého, Mezilesí, U Věže, Stoliňská, Chvalkovická, Krčínská.

 

Lokality ve kterých bude provádět deratizaci MHMP 2022

Praha 09

k.ú. Čakovice
Cukrovarská, Dr. Marodyho, Něvská.

k.ú. Černý Most
Anderleho, Arnošta Valenty, Bobkova, Bojčenkova, Broumarská, Bryksova, bratří Venclíků, Cíglerova, Doležalova, Dygrýnova, gen. Janouška, Hlaďova, Kučerova, Maňákova, Mansfeldova, Marešova, Metro Černý Most a Rajská zahrada – okolí, Ocelkova, Pospíchalova, Ronešova, Šeďova, Šromova, Vašátkova, Vlčkova, Vybíralova.

k.ú. Dolní Počernice
Českobrodská, Nad rybníkem.

k.ú. Hloubětín
Hloubětínská, Kardašovská, Kbelská, Krylovecká, Kukelská, Mochovská, nám. Ve Starém Hloubětíně, Poděbradská, Rochovská, Slévačská, Zelenečská, Za Černým mostem.

k.ú. Horní Počernice
rybník Chvaly, Xaverovský a Biologický – okolí, Ve Žlíbku.

k.ú. Hostavice
Travná.

k.ú. Kbely
Bakovská, Jilemnická, Mladoboleslavská, Semilská, Železnobrodská.

k.ú. Klánovice
Slavětínská.

k.ú. Kyje
Hodějovská, Koberkova, Rožmberská, U rybníka, Vajgarská, Zacharská, Za Rokytkou, Kyjský rybník – okolí.

k.ú. Letňany
Beranových (část), Chotěšovská, Kopřivnická, Kostomlatská, Ostravská (část), Terezínská, Tupolevova.

k.ú. Libeň
Park Podviní.

k.ú. Prosek
Bílinská, Klíčovská, Kojetická, Litoměřická, Měšická, Prosecká, Veltruská.

k.ú. Satalice
K Nádraží, K Radonicům, Před Tratí, Trabantská, U Starého hřiště, Vinořská.

k.ú. Střížkov
Jablonecká, Liberecká, Litvínovská, Lovosická, Rumburská, Teplická, Vysočanská, Zakšínská, Zásadská.

k.ú. Újezd nad Černými lesy
Čížovská, Lomecká, Machovická, Miletická, Načešická, Novosibřinská, Polesná, Starokolínská, Staroklánovická, Velimská, Zaříčanská, Žíšovská, Žlebská.

k.ú. Vysočany
bří Dohalských, Čerpadlová, Českomoravská, Freyova, Kolbenova, K trati, Letňanská, Na břehu,
Na Harfě, Na Krocínce, Nemocniční, Novovysočanská, Odlehlá, Poděbradská, Pod Harfou, Podkovářská, Podnádražní, Pod strojírnami, Poštovská, Prokopka, Skloněná, Sokolovská, Spojovací,
U Elektry, U Harfy, U Vysočanského pivovaru, Zbuzkova.

 

Další lokality v majetku HMP na Praze 09 dle aktuálního hlášení HSHMP,  MHMP OCP a Městské části Praha 9, Praha 14, Praha 18, Praha 19, Praha 20, Praha 21, Praha-Běchovice, Praha-Čakovice, Praha-Dolní Počernice, Praha-Klánovice, Praha-Koloděje, Praha-Satalice, Praha-Vinoř.