MĚSTSKÁ ČÁST OSLOVUJE FINANČNÍ INSTITUCE S ŽÁDOSTÍ O NEZÁVAZNOU NABÍDKU MOŽNÉHO ZHODNOCENÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ A BĚŽNÝCH ÚČTŮ

Rada městské části na svém 113. jednání schválila znění dopisu, kterým oslovuje finanční instituce s žádostí o nezávaznou nabídku možného zhodnocení finančních prostředků městské části Praha 20 a běžných účtů.

 

„V čase, kdy se ekonomika postupně zotavuje z covidové pandemie, je vhodné oslovit trh a zjistit, jaké možnosti se nabízejí v oblasti možného zhodnocení finančních prostředků městské části Praha 20 nebo běžných účtů. Obdržené nabídky následně vyhodnotíme ve spolupráci s ekonomickým odborem a v případě potřeby předložíme návrhy konkrétních řešení. Znění dopisu zveřejňujeme i zde, na webových stránkách městské části, abychom obdrželi co nejvyšší množství možných nabídek,“ uvedl Vilém Čáp, I. místostarosta pro finance.

 

Nabídky je možné zasílat na vilem_cap@pocernice.cz nebo vedoucí ekonomického odboru ÚMČ Praha 20 Bc. Ivaně Vlasákové, DiS. na ivana_vlasakova@pocernice.cz.

Přílohy