PONOŽKY MOHOU BÝT PRVNÍM KROKEM NA CESTĚ, JAK SE ZNOVU POSTAVIT NA NOHY

PONOŽKY MOHOU BÝT PRVNÍM KROKEM NA CESTĚ, JAK SE ZNOVU POSTAVIT NA NOHY
PONOŽKY MOHOU BÝT PRVNÍM KROKEM NA CESTĚ, JAK SE ZNOVU POSTAVIT NA NOHY

Nohy v suchu a teple jsou pro většinu z nás samozřejmost. Ne všichni však mají takové štěstí. Velká část klientů neziskové organizace SEMIRAMIS nemá ani jedno z toho. Mokré nohy s sebou přináší nejen častější pravděpodobnost nachlazení, ale také různá plísňová onemocnění kůže či dokonce velmi špatné hojení bércových vředů či zánětů z různých oděrek. Ponožky jsou však nedostatkové zboží. Pomozte lidem znovu se postavit na nohy.

Jak pomoci? Do budovy Úřadu městské části Praha 20, Jívanská 635 (vedle Pekařství Moravec), případně na vrátnici Stoliňská 2440 ZŠ Stoliňská v Horních Počernicích můžete přinést ponožky. Ty mohou být nové i nošené, vyprané, bez děr (mohou být zašité) a nemusí ladit v páru. Sbírku můžete podpořit i finančně na portálu darujme.cz (https://www.darujme.cz/projekt/1207318)

Všem, kteří se mohou zapojit, děkujeme.

Pracovníci organizace SEMIRAMIS působí v Horních Počernicích již šestým rokem a potkat je zde můžete každé úterý. Poskytují informace, zdravotnický materiál a poradenství lidem užívajícím drogy a jejich blízkým. Pomáhají těmto lidem v obtížných životních situacích a testují je na přítomnost hepatitidy typu C nebo viru HIV. Zaměřují se také na téma veřejného zdraví, hledají a sbírají odhozené injekční stříkačky.

Pro využití služeb SEMIRAMIS volejte 724 087 925, 704 979 599 nebo pište na email streetwork@os-semiramis.cz